Дългогодишният водещ на сутрешното предаване на bTV, Антон Хекимян се сбогува

...
Дългогодишният водещ на сутрешното предаване на bTV, Антон Хекимян се сбогува
Коментари Харесай

Хекимян се сбогува като водещ на Тази сутрин със сълзи на очи

Дългогодишният водещ на утринното предаване на bTV, Антон Хекимян се сбогува през днешния ден със феновете на " Тази заран " с прочувствена тирада. От понеделник мястото му заемат новото попълнение в малкия екран Златимир Йовчев и Биляна Гавазова, а Хекимян сяда в стола на началник на новините, настоящите излъчвания и спорта - постът, заеман до неотдавна от Венелин Петков, който му беше поверен от новото управление на малкия екран.

" Седем години вървяхме дружно по този път и за мен, всеки миг е скъп. Аз имам вяра, че нищо не стартира и приключва с един човек, а за публицистиката това важи с още по-голяма мощ. През всичките тези години научих, че най-важното е да бъдем признателни. Най-голямата мощ е да кажем благодаря, по тази причина ще кажа благодаря първо на вас, феновете....След толкоз ранни утрини, повярвайте ми, всеки изгрев си коства! ", сподели Хекимян на финала в последния си ефир като водещ на утринния блок. Хекимян няма да се разделя с навика си да става рано заран, " тъй като пред мен стои огромната задача да развъртвам новините, настоящите излъчвания и спорта на bTV.

bTV Новините остават самостоятелни, а bTV - малкия екран, в която работят най-хубавите публицисти в България, акцентира той.

Моментът, който разчуства журналистът до сълзи беше изненада за него - в края на предаването, в студиото влезе продуцентът на утринния блок Петър Томов и стартира да споделя по какъв начин Хекимян, който е почнал кариерата си като кореспондент преди 17 години в малкия екран, работи заран, обед и вечер и явно от самото начало е носил маршалски скиптър в раницата си, който го е отвел до сегашната му позиция.  Слушайки го, очите на журналиста се изпълниха със сълзи.

" За първи път си разрешавам да си насълзя очите ", сподели Хекимян в ефира, до момента в който сътрудниците му от утринния блок се появиха на назад във времето с маски, с цел да му пожелаят на добър час. Същевременно той изясни, че не се разделя с екрана, защото ще води част от предизборните студиа, както и изборния ден на 4 април.

От понеделник, 1 март, утринният блок ще има освен нови водещи, само че и нов час на пускане. Той ще стартира с час по-рано - от 6 ч. сутринта.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР